Kissan kiipeilypuu

Kiipeilypuun etsintä jatkui. Hain netistä eri hakusanoilla ja eri variaatioilla. Selasin kauppoja edestakaisin.

Ihania puita suorastaan tulvi eteeni. Iskin silmäni heti yhteen. Ompas mahtavan näköinen. Tässä mainoslinkki* suoraan tuotteeseen *Ensimmäinen ehdokas

Vaatii kylläkin ison tilan ja tyhjää ympärilleen jotta tulee oikeuksiinsa. Voi kun minulla olisi isompi asunto! Harmaa väri sopii moneen sisustukseen, mutta minulla ei ole mitään muuta harmaata kodissani. Jotenkin se on niin tärkeä juttu, se oikea väri.

Nyt löytyi toinenkin kiva, ja meille aika sopiva. Noin 1,5 metriä korkea, tukevan oloinen puu. Siinä on tosin ne uppo-pesät, joita vähän hiivistän, mutta jospa ne kestäisi. Väri on mulle hyvä, ehkä kissatkin sen kelpuuttaisi 🙂

Etsin ja vertailin. Tuossa mallissa oli hyvää tuo, ja tuossa mallissa taas tämä. Miksei niitä voisi yhdistää jotekin. Voi miten vaikeaa!

Entäpä sitten puun koko? Sen leveys, ja sen viemä lattiapinta-ala. Osaanko kuvitella sen realistisen koon asuntooni. Onkohan nuo löytämäni vaihtoehdot sittenkin liian isoja minun pieneen asuntooni.

Siirrän katseeni hieman pienempiin kiipeilypuihin. Niitäkin löytyy kiitettävästi. Vertailen ja epäröin. En haluaisi tilata, ja joutua palauttamaan. Siksi haluan olla varma. Epätoivo alkoi taas jo valtaamaan mielen. Miksi olen niin hankala?!

Pieni kiipeilypuu

Tässäkin olisi aika simppeli kiipeilypuu ja kaunis katsella. *Sisältää suoran mainoslinkin tuotteeseen. *pieni kiipeilypuu ehdokas 2.

Kissat varmaan pääsisivät kiipeämään yläpetiin koska sen ulkopintaan tarttuu kynnet hyvin. Tuotteen kokonaiskorkeus on vain 110 cm joten jotkut kissat voisivat hypätä sinne suoraan lattialta.

Tämä olisi aika lähellä sijaitsevassa eläintarvikeliikkeessä. Se saattaisi olla kasattunakin ja esillä myymälässä. Pääsisi vielä ennen ostopäätöstä hiplaamaan tuotetta. Toisaalta mä olen joissakin asioissa aikamoinen jahkailija, joten olisi hyvä tehdä se päätös nyt ja tässä. Jännä silleen koska useammin olen impulsiivinen, ja teen asioita tai tilaan vaikka jonkin kivan tuotteen juurikaan miettimättä, mutta sitten joskus jumitun tällä tavoin johonkin valintaan.

Joskus iskee nuukuus, ja on hyväkin että iskee. Aina ei kertakaikkiaan ole varaa hankkia mitään, ja kun jotakin haluamaansa joutuu odottamaan, pitkäänkin, on sen saaminen sitten jotain aivan mahtavaa.

Kissan kiipeilypuu käytettynä

Käytetty kissanpuukaan ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Minäkin olen selannut myynti-ilmotuksia ihan kyllästymiseen saakka. Siinäkin etsinnässä minun piti muistaa ne omat tai kissojen kriteerit, ja sen että se mahtuu autoon, ja sijaitsee suhteellinen lähellä. Värin tulisi olla taas sopiva, ja että se muutoinkin on sellainen kuin haluan.

Käytetyn kissankiipeilyyn voi löytää esimerkiksi torista, facebookin eläinkirppis ryhmistä, tai paikalliskirppisryhmistä.

Käytetyn tuotteen kunto voi olla käytetyn tuotteen kunto, mutta tietenkin voi löytää sellaisen helmen kuin itse möin, ja että se on karvoja lukuunottamatta uudenveroinen.

Voi miten minua harmittaakaan vieläkin sen myyminen! Eikä niitä tietenkään enää valmisteta.

Kissatalouksista ostetuissa huonekaluissa, lähinnä pehmeissä kalusteissa, sohvissa, sängyissä ja tekstiileissä, ja tietenkin kissan kiipeilypuissa on aina se riski että se merkataan kotona. Voi olla että oma kissa ei tyydykkään vain hieromaan leukaa ja poskia tuotteeseen, vaan sujauttaa siihen peräpäästään pikku merkinnät.

Siitä voikin alkaa taas ihan uusi kierre, mihin ei varmastikaan kukaan halua joutua.

Kissan kiipeilypuu seinään

Aloin tuossa kissanpuuta etsiessäni haaveilla asunnosta, johon sisustaisi enemmänkin kissoille kiipeilujuttuja. Saatavilla on nykyään kaikenlaisia levyjä, tasoja, putkia, ja rappusia. Ne seinään kiinnitettävät raapimistolpatkin olivat kivoja. Näissä on mietittävää, koska ei paljoa huonekalujen järjestystä välttämättä vaihdella sen jälkeen. Kivoja olivat..

Mulla nämä kissat ovat sisäkissoja, joten niille haluaisi tarjota virikkeitä, aktiviteettejä, ja suojaisia nukkumispiiloja. Kissani pääsevät kesällä mökillä ulos, mutta koska se on mahdollista vain kesällä, ja rajoitetun ajan, on minun tehtäväni järjestää niille sisätiloihin niinsanotusti tekemistä, tai ainakin kannustaa niitä siihen.

Katsotaan mihin lopulta päädyn, ja mikä kissanpuu meille tuli.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Olen merkinnyt ne *-merkillä.